ohh my sayang :)
Sunday, 6 May 2012 | 0 souls

Heyyy people , 28-04-12 , first date on APRIL . oh gosh for 27 days i had not meet my sunio , rinduuunyooolah hai -,- hhaha at last :) we go and watch AVENGER . hey dude . cerita tu best - kelakar , mula-mula aku sampai bergaduh kat cinema dengan syarul semata-mata aku nak tengok 7PETALA CINTA and dia nak tengok AVENGER , Then at last aku mengalah -,-' buat bengkek je dia tuu , hahhaha :) at last i enjoy watching that movie , heheheh ^^ i had my happy time all the day with him , hahah thank you sayang , awak buat saya tersenyum , gembiroo on that day , sampai melecit kaki aku jalan satuu MINES -,- hahaha :) we are wearing BLACK -,- yeyeahhhh :) hahahha , then pukul 6 kiteorang balikk , hewhew ^.^ biy , ILOVEYOU . HAPPPY 5TH ANIVERSERY :) thank you for willing giving me a chance for me to have you in your life , kt miness tukan , awak promishh dengan saya yang awak takan tinggalkan saya :D hehee ^.^ mekasih sayang :) saya sayang awak !



MY PAST | BACK TO THE FUTURE